Üdvözlünk webáruházunkban! 10% KEDVEZMÉNY első vásárlásod alkalmával a happy10 kóddal!

Köszöntünk az oldalunkon!

Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Szerettünk volna segítséget nyújtani a környezetünkben, mivel gyakran felmerül a kérdés családi, baráti körben jeles alkalmak, események előtt: Mivel lepjem meg?

Készen szállítjuk a kérdésre a megoldást, a gondtalan ajándékozás örömét kínáljuk, boxainkkal egyenesen az otthonokba varázsoljuk a SPA-élményt.

Fontos számunkra bőrünk ápolása és környezetünk védelme, ezért exklúzív minőségű, mégis megfizethető, kizárólag természetes és bio alapanyagokból készült, natúr testápolási termékek keresésére indultunk.

Jónéhány kozmetikai cég fürdési és testápolási termékeit teszteltük magunk, családunk és barátaink körében, míg végül a kedvenceinket hoztuk el számodra!

Amit szeretnénk, ha tudnál:

termékeink kiválasztásánál elsődleges szempont számunkra, hogy természetes eredetű összetevőkből készüljenek,

natúrkozmetikumaink mind egytől egyig mentesek parabénektől, ásványi olajoktól, alumíniumtól, szilikontól és tartósítószerektől, mivel mindezek az összetevők nemcsak bőrünket, de a víz körforgásába bekerülve, a természetet is szennyezik, 

minden általunk forgalmazott kozmetikum kíméli a bőrünket és a környezetet - garantáltan környezetbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt és állatkísérlet-mentes.

Wellness-boxainkat hölgyek számára, prémium natúrkozmetikumokkal az elegancia, minőség és egyediség jegyében állítottuk össze.

Legyen szó családtagról, barátnőnkről vagy ismerősünkről, minden alkalomra jó választás és tökéletes meglepetés lehet, bármely ajándékcsomagnak mi magunk is örülnénk.

Bízunk benne, hogy sokaknak lesz lehetősége általunk örömet okozni és mosolyt csalni valakinek az arcára, megtalálni az alkalomhoz illő ajándékboxot.

Örömmel fogadjuk, ha megosztod gondolataidat és tapasztalataidat a termékekkel kapcsolatban, várjuk visszajelzésedet és fényképeidet!


Szeretettel,

A Velvet Body Box Csapata: Szilvi és Enikő